søndag 28. desember 2008

GROTESK BOMBING – NÅ MÅ VERDEN SI I FRA!!!!!

”Julefreden har senket seg” bruker vi å si her til lands. Dessverre er det som akkurat nå skjer i Gaza så langt fra julefred og julens budskap, som det kan bli. Israels bombing av Gaza er grotesk og uakseptabelt. Dessverre er ikke dette blodbadet uventet, ei heller palestinernes protester og raketter. Når Israel hermetiske lukker et helt folk inne på Gazastripen, og stopper alle forsyninger – måtte de forvente at det palestinke folket til slutte ville protestere. Når sulten og depresjonen tar folket, vil de til slutt ta til våpen. Det har historien vist oss. De grusomme bildene av døde og skadde gjør at vi må reagere. Nå må det bli slutt på at verden står og ser på hva som skjer. Dette har ingenting med å forsvare seg å gjøre, dette er bombing av sivilbefolkningen i Gaza og drap av uskyldige mennesker. Det er tid for handling. FN må fordømme bombingen av sivile, og verdenssamfunnet inkludert USA må gi beskjed til Israel om at kamphandlingene må stoppe umiddelbart. Og at annet vil få konsekvenser.

2 kommentarer:

  1. JEG ER SÅ HJERTENS ENIG! Det undrer meg at Norge og mange andre later til å mene det er to jevnbyrdige parter dette dreier seg om. 1,5 millioner mennesker er sperret inne på et lite område - mellom Egypt og Israel - sistnevnte har stengt grensepostene og vet godt hva de gjør. Uten strøm, jobb og nær eksistensminimum på den lille landstripen er det ikke annet å vente enn at frustrasjonen er enorm. At israel da bomber dem sønder og sammen er til å gråte over. Guernica i 1937 - Gaza i 2008: for noe svineri!! Norge må si klart fra - og ikke minst presse våre israelske "partifeller" til å besinne seg - eller kaste dem ut av Sosialistinternasjonalen. partileder Barak er forsvarminister og ansvarlig for massakren på Gaza. Det er EN SKAM!

    SvarSlett
  2. Fin blogg. Oppdaget den akkurat nå.

    Spørsmålet er Karin: Når skal vi manne oss opp til å si noe mer enn fy? Når skal vi gjøre som sossarna? Mene at dette må få noen konsekvenser?

    SvarSlett